Милош Николић обишао Центар за основну полицијску обуку

Директор Kанцеларије за инклузију Рома Милош Николић и покрајинска посланица Јелена Јовановић, крајем јуна посетили су Центар за основну полицијску обуку ради упознавања са програмом обуке, као и са полазницима обуке који су припадници ромске националне заједнице.

Састанак је одржан у просторијама Центра за основну полицијску обуку у Сремској Kаменици. Поред гостију, састанку су присуствовали начелник Центра пуковник полиције, Желимир Мрдаљ, помоћник начелника Центра, потпуковник полициједр Раде Богојевић, полицијски саветник Маријана Милановић, тренер за Област комуникације, као и три полазника Центра, припадници ромске националне заједнице Давид Чуљанџи, Никола Арифовић и Бошко Kоломпар.

Полазници су имали прилику да изнесу и свој став о Центру, обуци и својим жељама и амбицијама у будућем послу. Имали су само речи хвале за читав систем какав је успостављен у Центру и истакли да су веома задовољни што ће убрзо постати део полицијских снага Републике Србије и имати могућност да се старају о безбедности свих грађана Србије.