Михајловић на фестивалу „Померање граница“

Директкорка Канцеларије за инклузију Рома АП Војводине Љиљана Михајовић учествовала је у фестивалу „Померање граница“ који је одржан у Археолошком парку Виминацијум.

„Била ми је изузетна част и задовољство бити део фестивала „Померање граница“ у, који је пружио драгоцену прилику да се дубље истражи и представи културно наслеђе и допринос ромске заједнице у Србији,“ изјавила је дикреткорка Канцеларије за инклузију Рома АП Војводине Љиљана Михајовић том приликом.

Током фестивала, учесници су имали прилику да се заједно ангажују у важним разговорима о инклузији и подршци ромској националној мањини. Конференција и радионице су биле драгоцени простор за размену идеја, искустава и перспектива које су кључне за даље унапређење заједничког живота.

„Хвала свим учесницима, организаторима и посетиоцима на топлом пријему и инспиративном окружењу. Наставићемо да заједно градимо мостове разумевања и сарадње, чувајући и промовишући културно наслеђе које обогаћује нашу заједницу,“ изјавила је Михајловић.